Zatvori x
Naslovnica
Priča o projektu
Prikupljanje sredstava
Donirali smo
Pogodnosti kartice
Pristupnica

ČINIM DOBRO SVAKI DAN

Visa kartica sa srcem

Ukupno prikupljena sredstva

25.940.447,52 kn

Prema stanju od 31.10.2021.
Pogledajte dosadašnje donacije

33 DONACIJE

pedijatrijskim odjelima i dječjim bolnicama

Suvremeni UZV i EEG uređaji, prijenosni inkubatori, monitori za nadzor vitalnih funkcija novorođenčadi i druga medicinska oprema

16 DONACIJA

DOMOVIMA SOCIJALNE SKRBI

Prilagođena kombi vozila s rampom, oprema za stambene zajednice, igrališta, senzorne sobe, savjetovališta i razne radionice

13. srpnja 2020.
Klinička bolnica Merkur, Zagreb
mediaItem.Name

Donacijom u iznosu od 147.500,00 kuna, kojom je kupljen prijeko potreban stolić za reanimaciju i toplinsku terapiju novorođenčadi i nedonoščadi za Odjel za neonatologiju, omogućena je kvalitetnija zdravstvena skrb malenih pacijenata Kliničke bolnice Merkur.

29. svibnja 2019.
Opća bolnica " Dr.Ivo Pedišić", Sisak

Predstavnici PBZ Grupe uručili su sisačkoj Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" donaciju u iznosu od 299.875,00 kuna, koliko je bilo potrebno za kupnju EEG uređaja za Odjel za pedijatriju. Ova donacija omogućit će kvalitetniju zdravstvenu skrb malenih pacijenata Sisačko-moslavačke županije.

26. rujna 2018.
Županijska bolnica Čakovec
mediaItem.Name

Županijska bolnica Čakovec dobila je donaciju u iznosu od 382.594,00 kune zahvaljujući kojoj je kupljen digitalni EEG uređaj, respirator, krevetić za toplinsku terapiju te monitor za praćenje vitalnih funkcija za Odjel pedijatrije i Neonatologiju, a spomenuti iznos donirala je PBZ Grupa.

30. svibnja 2016.
Klinika za dječje bolesti Zagreb
mediaItem.Name

Predstavnici PBZ Grupe uručili su donaciju u iznosu od 19.371 kunu Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Donacijom je kupljena oprema za dvoranu za provođenje terapije senzorne integracije. Ovo je 27. donacija u sklopu humanitarnog projekta PBZ grupe "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem, putem kojih Grupa pomaže projekte za dobrobit djece i mladih u Hrvatskoj.

14. ožujka 2016.
Opća bolnica Požega
mediaItem.Name

Predstavnici PBZ Grupe uručili su Općoj bolnici Požega donaciju od 402.025,00 kuna. Ovom donacijom omogućena je kupnja suvremenog UZV color doppler uređaja za Odjel pedijatrije na pakračkoj lokaciji te fototerapijskih lampi za Službu za dječje bolesti na požeškoj lokaciji Bolnice. Donacija požeškoj bolnici je 25. donacija u sklopu humanitarnog projekta PBZ Grupe "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem, putem kojih Grupa pomaže projekte za dobrobit djece i mladih u Hrvatskoj.

05. svibnja 2015.
Opća bolnica dr. Tomislava Bardeka, Koprivnica
mediaItem.Name

Sedamnaesta bolnica kojoj je PBZ grupa donirala sredstva u sklopu humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan" i American Express kartice sa srcem je Opća bolnica dr. Tomislava Bardeka, u Koprivnici u iznosu od 267.982,50 kuna. Ovom donacijom omogućena je kupnja digitalnog color-doppler UZV uređaja, linearne sonde te stola za neuropedijatrijski pregled koji će omogućiti Odjelu za pedijatriju bolnice kvalitetnije praćenje i liječenje djece s neurorizicima s područja Koprivničko-križevačke županije.

09. travnja 2014.
Specijalna bolnica Goljak, Zagreb
mediaItem.Name

INA i PBZ Card donirali su sredstva Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama Goljak u Zagrebu zahvaljujući kojoj je nabavljen ultrazvučni uređaj za potrebe svakodnevnog rada s pacijentima. Tako je donaciju od 150.000,00 kuna osigurala INA, dok je donaciju od 37.487,00 osigurao PBZ Card. Ovim dvjema donacijama omogućena je kupnja UZV Aloka Alpha 6 uređaja neophodnog za aktivnosti u području rane dijagnoze oštećenja mozga, ranog prepoznavanja visoko neurorizične djece te rane pravovremene i uspješne habilitacije.

27. ožujka 2014.
Opća bolnica Gospić
23. listopada 2012.
Klinička bolnica Merkur, Zagreb
06. kolovoza 2010.
Klinička bolnica Svet duh, Zagreb
mediaItem.Name

PBZ Card je realizirao i svoju 10. donaciju u sklopu pomaganja projektu Praćenja djece s neurorizicima. Ova donacija, u ukupnom iznosu od 36.162,00 kuna, upućena je Kliničkoj bolnici Sveti Duh za kupnju sonde za ultrazvučni dijagnostički uređaj. Donacija je realizirana 6. kolovoza ove godine.

22. travnja 2010.
Opća bolnica Karlovac
mediaItem.Name

Tijekom mjeseca travnja izvršena je još jedna u nizu donacija PBZ Carda u korist projekta Činim dobro svaki dan i American Express kartice sa srcem. Općoj bolnici Karlovac donirano je 6.803,00 kune za kupnju motoričko osjetilnih zidova i medicinskog stolića za hranjenje.

23. ožujka 2010.
Opća bolnica Zabok
mediaItem.Name

Krajem ožujka realizirana je još jedna donacija. Općoj bolnici Zabok doniran je iznos od 4.912,87 kuna za kupnju video opreme koja olakšava praćenje djece s neurorizicima.

19. ožujka 2010.
KBC Split
mediaItem.Name

PBZ Card je u sklopu pomaganja projektu Praćenja djece s neurorizicima 19. 3. ove godine uplatio i donaciju Kliničkom bolničkom centru Split, Klinici za dječje bolesti u iznosu od 12.195 kuna za kupnju potrebne kompjuterske opreme koja će im omogućiti kvalitetnije sudjelovanje u ovom projektu.

05. ožujka 2010.
Županijska bolnica Čakovec
mediaItem.Name

Najnovija donacija PBZ Carda vezana uz projekt “Praćenje djece s neurorizicima” izvršena je početkom ožujka ove godine uplatom sredstava Županijskoj bolnici Čakovec u iznos od 10.344,30 kuna za nabavku pulsnog oksimetra Masimo RAD8 koji će omogućiti kvalitetnije praćenje i liječenje djece s neurorizicima.

26. veljače 2010.
Opća bolnica Ogulin
mediaItem.Name

PBZ Card je u sklopu svog humanitarnog djelovanja pod nazivom Činim dobro svaki dan i American Express kartice sa srcem kojim pomaže projekt “Praćenja djece s neurorizicima” krajem veljače ove godine donirao Općoj bolnici Ogulin iznos od 11.888 kuna za nabavku medicinskog kreveta “Vojta Bobath Koval”. Ova donacija omogućit će Bolnici kvalitetnije sudjelovanje u projektu Praćenja djece s neurorizicima.

18. prosinca 2010.
Opća bolnica Vukovar
20. svibnja 2009.
Specijalna bolnica Goljak, Zagreb
mediaItem.Name

Prva donacija iz sredstava prikupljenih korištenjem American Express kartice sa srcem je uručena Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na Goljaku, u iznosu od 207.276,78 kuna. Doniranim sredstvima izvršena je nadogradnja uređaja za snimanje evociranih potencijala te uvođenje dijagnostičkih postupaka poput retinografije, koja može ukazati na različita oštećenja ili oboljenja na mrežnici oka. Godišnje se obavi oko 1000 pretraga kod neurorizične djece upućene u ovu bolnicu iz cijele Hrvatske.

27. listopada 2020.
Dom za odgoj djece i mladeži Karlovac
mediaItem.Name

Donacijom u iznosu od 301.387,50 kuna Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac PBZ grupa pridonijela je adaptaciji kuće za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih sadržaja, kao bi poboljšala uvjete rada te kvalitete socijalne skrbi njegovih korisnika.

07. listopada 2020.
Centar za pružanje usluga u zajednici Zagreb-Dugave
28. veljače 2019.
Centar za rehabilitaciju „Mala Terezija“, Vinkovci
06. prosinca 2017.
Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik
29. rujna 2015.
Centar za rehabilitaciju Ozalj
mediaItem.Name

Predstavnici PBZ grupe uručili donaciju Centru za rehabilitaciju Ozalj u iznosu od 240.420,22 kune koja će omogućiti kvalitetniju uslugu rane intervencije i patronaže za četrdesetero djece s teškoćama u razvoju na području Karlovačke županije. Ovom donacijom opremljen je kabinet za ranu intervenciju, kupljena oprema za pozicioniranje djece s teškoćama u razvoju, logopedski i psihologijski testovi te vozilo koje će Centar koristiti za uslugu psihosocijalne podrške u obitelji (patronažu) i pomoći pri uključivanju u programe odgoja i redovitog obrazovanja (integraciju).

07. svibnja 2014.
Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek
mediaItem.Name

Predstavnici Privredne banke Zagreb i PBZ Carda uručili su donaciju Centru za odgoj i obrazovanje Vinko Bek u iznosu 215.000 kuna za kupnju tiflotehničkih pomagala za slijepe, informatičke opreme te namještaja za učionice i sobe štićenika ovoga centra. Ova donacija prva je u okviru projekta "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" koji je ovom prigodom predstavljen. Naime, PBZ Card i PBZ najavili su nove, snažnije aktivnosti humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan" u sklopu kojega će se umjesto dosadašnjih 40 lipa, koliko je izdvajano za svaku transakciju napravljenu putem American Express kartice sa srcem, sada PBZ i PBZ Card zajedno izdvajati 1 kunu. Osim Ministarstva zdravlja putem ubuduće će se pomagati i projekt Ministarstva socijalne politike i mladih "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi", pri čemu će se prikupljena sredstva donirati u omjeru 50:50.

14. siječnja 2021.
Donacija za pomoć stradalima u razornom potresu
mediaItem.Name

Kako bi pomogla stradalima i sanaciji posljedica razornog potresa, koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju i šire područje, PBZ grupa je putem projekta Činim dobro svaki dan donirala 3,5 milijuna kuna Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić“ te 500.000 kuna Dječjem domu Vrbina u Sisku.

09. travnja 2020.
Donacija bolnicama za suzbijanje COVID-19 pandemije i sanaciju štete od potresa
mediaItem.Name

Nakon donacije od milijun kuna Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu", u sklopu projekta "Činim dobro svaki dan" PBZ grupa donirala je i dodatnih 3,5 milijuna kuna kako bi pomogla suzbijanju pandemije koronavirusa (COVID-19) i sanaciji posljedica razornog potresa koji je pogodio grad Zagreb i okolicu. Donacijom ukupnog iznosa od 3,5 milijuna kuna obuhvaćeno je sedam bolnica kojima je donirano svakoj po 500.000 kuna, to su: Klinička bolnica "Sveti Duh", Dječja bolnica Srebrnjak, Klinička bolnica Dubrava, Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice, Klinička bolnica Merkur i Klinički bolnički centar Zagreb - Klinika za ženske bolesti i porode.

Donirajte odmah

Želite li omogućiti bolje sutra djeci koja rastu uz nas? Ne čekajte - donirajte odmah!

Svima koji žele sudjelovati u projektu "Činim dobro svaki dan", a nemaju Visa karticu sa srcem, omogućeno je online doniranje. Stoga, koristite li bilo koju Visa, Mastercard ili Maestro karticu, bez obzira na banku izdavatelja, donirajte online te nam pomozite da i dalje gradimo bolji i zdraviji svijet! Hvala vam!

* Sva polja su obvezna!

Provjera podataka

Molimo Vas provjerite ispravnost upisanih podataka prije nastavka.

Projekt

Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi

Iznos

0,00

Projekt je obavezno polje. Molim prihvatite OPĆE UVJETE ONLINE DONACIJA.

* Sva polja su obvezna!

Provjera podataka

Molimo Vas provjerite ispravnost upisanih podataka prije nastavka.

Projekt

Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi

Titula

Ime

Prezime

E-mail

OIB

Ulica

Poštanski broj

Mjesto

Iznos

0,00

Projekt je obavezno polje. Molim prihvatite OPĆE UVJETE ONLINE DONACIJA.

* Sva polja su obvezna!

Provjera podataka

Molimo Vas provjerite ispravnost upisanih podataka prije nastavka.

Projekt

Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi

Naziv tvrtke

OIB

E-mail

Ulica

Poštanski broj

Mjesto

Iznos

0,00

Projekt je obavezno polje. Molim prihvatite OPĆE UVJETE ONLINE DONACIJA.

Prijavite se na newsletter i prvi saznajte naše akcije!

Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/a sa Zaštitom i obradom osobnih podataka

Unošenjem gore navedenih podataka, suglasni ste da PBZ Card iste podatke može obrađivati u svrhe dostave marketinških materijala (Newslettera). Svoju privolu za ovu obradu možete u svakom trenutku povući putem za to predviđene poveznice (linka) u svakom pojedinom primjerku Newslettera ili slanjem poruke na adresu: info@pbzcard.hr.