American Express kartica sa srcem

Od svake kupnje American Express karticom sa srcem, bez obzira na iznos i prodajno mjesto, PBZ Grupa će donirati 1 kunu (od toga će 50 lipa biti raspoređeno za projekt 'Praćenje djece s neurorizicima', a drugih 50 lipa za projekt 'Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi').

Članarine

Kartica je bez upisnine i bez članarine za prvu godinu korištenja. Od druge godine korištenja kartice PBZ Card će uplatiti i 15 kn od svake članarine za osnovnog i 10 kn od svake članarine za dodatnog korisnika u korist ova dva projekta

Partneri prijatelji

"Partneri prijatelji" su odabrani partneri sa svojim prodajnim mjestima, koji su također odlučili sudjelovati u ovom humanitarnom projektu. Svakom kupnjom American Express karticom sa srcem na njihovim prodajnim mjestima, oni doniraju dodatnih 35 lipa u korist projekta 'Praćenje djece s neurorizicima'.

Membership Rewards program

Sudionici Membership Rewards programa svoje sakupljene bodove mogu donirati u korist projekata "Praćenje djece s neurorizicima" i "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi".

Projekt "Činim dobro svaki dan" od 2008. godine imao je nekoliko načina prikupljanja sredstava: na samom početku projekta za kupnju American Express karticom sa srcem, PBZ Card je u korist projekta donirao 35 lipa; od druge godine korištenja ove kartice uplaćivano je i 15 kn od svake članarine za osnovnog i 10 kn od svake članarine za dodatnog korisnika te konačno u projekt su se uključili i „Parteri prijatelji“, odabrani partneri i njihova prodajna mjesta, koja za svaku kupnju putem American Express karticom sa srcem na svojim prodajnim mjestima doniraju još 35 lipa u korist projekata.

Dvije godine kasnije PBZ Card je razvio mehanizam doniranja Membership Rewards bodova tako da i korisnici ovog nagradnog programa mogu dati svoj doprinos projektu "Činim dobro svaki dan". Za sve one koji također žele donirati, a ne koriste American Express karticu sa srcem, razvijena je mogućnost online donacija.

Godine 2012. u povodu četrdeset godina American Expressa u Hrvatskoj iznos donacije PBZ Carda u korist projekta "Činim dobro svaki dan“ za svaku izvršenu transakciju povisio se na 40 lipa. Tijekom vremena projekt se širi, u svibnju 2014. godine uključuje se i Privredna banka Zagreb, a iznos donacije za svaku kupnju raste na 1 kunu.

Partneri prijatelji

Donirajte odmah

Želite li omogućiti bolje sutra djeci koja rastu uz nas? Ne čekajte - donirajte odmah!

Svima koji žele sudjelovati u projektu "Činim dobro svaki dan", a nemaju
American Express karticu sa srcem, omogućeno je online doniranje. Stoga, koristite li bilo koju American Express, Mastercard, Visa ili Maestro karticu, bez obzira na banku izdavatelja, donirajte online te pomozite nam da i dalje gradimo bolji i zdraviji svijet! Hvala vam!

Opći uvjeti online donacija za projekt
"Praćenje djece s neurorizicima"


Opći uvjeti online donacija za projekt
"Za bolji život djece u domovima
socijalne skrbi"
  •  
  •  

Sva polja su obvezna!

PBZ Card je član PBZ Grupe.     Copyright PBZ Card, 2008.